Köpråd: Pickis !

Tjenare ! En Pickis ska inhandlas. Lite slit och släng bil att köra sopor till tippen med. Men samtidigt ha lite som projekt att fixa lite fränare. Vad tycker ni är lämpliga objekt ? Ej cady och liknande. Några tips och råd ? 6cyl eller mera ska det vara. Mvh Emil



Svar på inlägget: Köpråd: Pickis !



Prisklass?


dodge ram me cummins diesel


Oj ursäkta ! Allt från 10K till låt säga en 50K


Hmm, Denna hade ju kunna varit ngt, lite dyr dock, men modellen går nog hitta billigare http://www.blocket.se/vi/11709252.htm?ca=13_s Sen så är det bara på med höjningssats och feta däck så har ni en bra "trädgårdsbil" Annars hade ju Skoda pickup varit klockren då ni endast åker V.A.G bilar


Ja dom ligger ju där omkring. Vet du om Cheva S10 är något att ha ? Haha sant http://www.bytbil.com/transportbilar/be . ALCocMA__! Denna fanns ju till och med i hemstaden ! Någon som har något att säga om dessa ?


S10:an är fin att åka i tkr ja, V6:an går riktigt gött och den finns till vettiga priser idag. Stepsiden hade ju porrig inredning Tkr S10 låter som ett vettigt val då den är lite mer "svensson" reservdelar är ju inte jättesvårt attt hitta till dom heller.


Ah okej! Ska kika lite på S10or då ! Finns ju till riktigt vettiga pengar! Eftersom det är ett projekt så spelar det inte så stor roll om den är risig (bara en möjlighet att lägga någon frän lack istället) Haha inredningen var ju som i en gammal epa. Dock gillar jag skärmbräddarna och att den är så pass brutal. S10n känns ju som du säger svensson / mesig


Men med lite pill kan nog en S10 se rätt ball ut oxå, se bara här:


s10 sportside är grymma..sen finns de ju s10 xtreme men de är ju mer pengar annars är cheva 2500 och 1500 bra bilar






Hade en S10 förut som arbetsbil, hörde många säga att den var jobbig att köra på vintern. Inget jag märkte av, den tog sig fram överallt. (hade dock massa verktyg på flaket som tyngde ner den) En av de bästa arbetsbilarna jag haft... Men skall du bara ha den till sopor osv så funkar ju en Skoda pickis lika bra imo eller caddy... Men jag hade satsat på en S10 när det gäller den prisklassen!


Bjork: Går ju helt klart att få grymma ! Beeenny: Aa helt klart ! Soubee: Okej! Jo klart en caddy funkar men inte alls lika fränt halkade in på ford f-150 nu. Mycket mera pengar men bra fräna var dom! Känns som det går att åka lite längre sträckor i en sådan ? (spekulerar bara) Dodge dakota lite äldre ? Bara skräp eller något att ha ? (finns för 50K)


Jag kan tillägga att jag åkte 36 mil tur och retur i S10 och jag gnäller inte


international cxt eller Unimog u500 BRABUS


Chevrolet c/k 10/ Silverado 1500 med 8fot och 350/th700


ursäkta att jag säger det, men den var inte särskilt vacker Jag skulle ha satsat på en lite äldre ford ranger. Så jävla gött ljud i dem Sen är de inte särskilt dyra och är blir grymt snygga när de är modifierade Hittade en med riktig redneckstyle


nej den äldre modellen av u500 är nog bättre


Nu står det en S10 LS på gården. Fördelarna vägde faktiskt över. Kan ju börja med det bra! 4,3 vortec motor. (193hk) Inte en bula i karossen! Väldigt lite rost! Kåpa (som man kan få en slant för) Alu-fälgar på sommardäcken Riktigt fin i lacken. Allt verkar fungera som det ska. Nackdelarna Aldrig städad inuti ? Vevar på rutor osv. Textil klädsel Nedsutten stol Inte alls lika stor och frän som en f-150 eller liknande MEN nu kommer vi till det bästa av allt ! 13000:- Vilket måste anses som ett bra pris för en bes bil ?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka