Köpråd: SAAB 9-3 04- Vs Volvo S40 Fas 2 / N

Står på kanten mellan 3 eventuella bilköp, SAAB 9-3 04, Vector, samt en S40 Fas 2 och en S40n. Jag kan dock inte bestämma mig, har testat alla tre och jag gillar alla tre väldigt skarpt. Det lutar nog mest åt SAABen känner jag just nu. Men tänkte höra med er om era erfarenheter samt om ni tycker att framför allt SAABen har potential att hottas upp lite. Hälsningar Mig



Svar på inlägget: Köpråd: SAAB 9-3 04- Vs Volvo S40 Fas 2 / N



Jag skulle nog också välja Saaben tror jag (trots att jag är Volvo-människa, och kör en V50 som faktiskt är kombiversionen av S40). Men det är just det; S40N är så grymt trång och liten, så det är nästan tragiskt. Upplever nästan att min polares Golf har mer utrymme än en S40. I S40N får polarna i bandet inte ens in gitarrerna. Det är illa!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka