Kan betalningen tas tillbaka även om konto är tomt?

Hejsan, ska troligviss sälja ett spelkonto över nätet inom en snar framtid. Då jag vill vara på den säkra sidan så ber jag om pengar på mitt bankkonto först innan han får informationen om spel-kontot. Dock vet jag med mig att man med Visa kan återkalla sin betalning inom ca 3 dagar, frågan blir då, kommer det fungera för honom att ta tillbaka betalningen om jag har överfört pengarna till ett annat bankkonto? Vill vara säker på att jag inte ger han infon och att han sedan tar tillbaka pengarna. MVH



Svar på inlägget: Kan betalningen tas tillbaka även om konto är tomt?



ajja bajja inte får du sälja spelkonto??


Även om han skulle begära tillbaks pengarna så borde ju inte pengarna bara bli tillbaka skickade utan att banken borde fråga om det är rätt? Eller har jag fel?


Jo jag får Hur som helst, om någon har erfarenhet så skulle det vara tacksamt


Nae vad jag hörde så går det att bara återkalla pengarna utan att den som har fått dom, accepterar nått. Men kan ha fått det om bakfoten.


Felpostad tråd! ALLMÄNT = Ämnet är fritt i princip så länge det hålls inom ramarna motorfordon och inte passar in i någon av de övriga kategorierna. Köpråd skall alltid ha en rubrik som inleds med "Köpråd:" Låser. /Moderator



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka