Blixtrande dimljus,köpråd

Hej har sett på några bilar att deras lyse blixtrar till. Undrar hur man gör det, helst på dimljusen. Mvh labinot



Svar på inlägget: Blixtrande dimljus,köpråd



antar att du menar strobe/blixtljus, finns i olika utföranden! dyrt och billigt! dåligt och bra! jag åker med strobe från stylingbutiken.se kostade 95:- + frakt! blinkar lite långsamt tycker jag!


Finns blixtljus satser att köpa eller strobe satser..kostar kanske 200-300 kr ...brukar vara satser till att ersätta parkeringsljuset....men med lite fix o don så kan man sätta det lite överallt...har satt röda i mina blinkers...


Är det svårt att koppla det? Hur isf:rolleyes:


Du får nog en liten box som styr lamporna tror jag. Den kopplar du till en ström brytare i bilen. beskrivning om hur du kopplar bör medfölja paketet tror jag. Jag har aldrig kopplat strobes innan, men så tror jag det ligger till.


Inte illa pinkat för att gissa


men det e ju ändå Gay !


Har sett hos Micro något sånt fast "priffsigare" ljus för 2000kr. Det kommer att se jävligt fint på Zafiran!


annars köper du bara blixtljus kostar 500 kr typ och kopplas in direkt på 12v alt. 24v


..varför då? Vad med "blixtrande dimljus" gör att det automatiskt är "gay"? Olika smak kallas det för..






Nja gay... men lite Epa-raggare är det över det. Så har vi ännu en åsikt


Jag tycker att strobelights kan se ganska grymt ut på en bil som passar som polisbil. Inte riktigt samma effekt som på en 740 direkt.


Jag hade stobe på bilen... för 5 år sen.


----------------------------- Inlägg redigerat av moderator. §1 Sundhet och "netiketten" För att Garaget ska vara trivsamt för alla måste du som medlem följa de lagar samt den etik som gäller när man som privatperson använder Internet. Ha särskilt det här i åtanke: . Garagets målgrupp är personer över 18 år. Är du under 18 år bör du överväga att inte registrera dig. . Var trevlig och respektera andras åsikter. . Du får absolut inte skapa eller sprida uttalanden som är stötande eller ärekränkande. . Använd sunt förnuft. Om du är osäker om det är OK att skriva något eller inte, skriv det inte! Användaren är tilldelad en varning.


Haha, otippad replik. Om du hade följt ditt eget råd angående huvudet så hade du insett att du kunnat fråga mig hur jag gick tillväga istället. Men men..


moget inlägg! kanske dags för dig att växa upp å använda riktigt språk?


Moget inlägg, plocka bort det kvickt som *** så kanske inte moderatorerna ger dig en varning...


förstår inte varför man ska skynda sig att plocka bort dumma inlägg! har man skrivit ett sådant inlägg kan man gott ha en varning från moderator! e iaf min åsikt!


Jo visserligen, men förhoppningsvis lärde han sig att man inte uppför sig sådär på Garaget genom våra reaktioner. Gjorde han inte det så kommer han fortsätta skriva korkade inlägg tills han blir avstängd, oavsett han får en varning för ovanstående inlägg eller inte


Jag kan inte föreställa mig hur detta ser ut, video någon?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka