Köpråd : busbil igen! budget = 10k

Har tidigare kört volvo, 240, 740 och 360. Gjort lite olika och haft tic osv. Men nu har jag fått lös en liten budget på 10 tusen som jag tänkte köpa mig en ny busbil för, kraven är bakhjulsdriven och relativt pigg. Den ska inte kosta för mycket att försäkra och inte dra 2.5 liter milen. Ska vara så billig och busig som möjligt, låter galet och svårt att hitta och därför jag vänder mig hit! Ingen volvo är av intresse just nu så skippa dom förslagen



Svar på inlägget: Köpråd : busbil igen! budget = 10k



http://www.blocket.se/vi/20800773.htm?ca=8_s


När jag läste fick jag : Ford Sierra.. Helt klart, köpt min första Ford Sierra. ALDRIG varit så nöjd med sån passa bil annars! .. Saaben och denna är mysigast hittills. Sitter som en kung i Sierran ju


Bmw E30 eller Bmw E28, inte för att vara sån med de båda är en helt annan sak än en Sierra...


en rostig nissan 200a kan man få för de pengarna o lätta att bonntrimma


skulle nog föreslå en sierra.


Bmw eller opel omega.


Mercedes 190, 200 osv. BMW modeller. Ford vissa modeller. Volvo 140, 240, 360, 740, 940. Gamla Japanare (schyst hitta nått skattebefriat )


låter riktigt bra detta, har varit i finland nu i några dagar så har inte hunnit kolla upp detta men ska fundera och leta bmw eller nån sierra lutar det mot.


opel omega är ju grymt kul:)






Jag skulle nog köpa en Ford Sierra eller en Opel Omega om jag skulle köpa en sån bil.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka