Köpråd av intercooler till 850.

Nu är det dags för en ny intercooler pga att den gamla sprack. finns det någon som har bytt till en större som kan ge mig tips om vilken som passar bra, och jag är medveten om att ja måste plocka bort AC kylaren, men de är skitsamma. Tack på förhand, mvh Emil



Svar på inlägget: Köpråd av intercooler till 850.



Jag tror att du ska samma original för då kan du vara säker att den passar. Annars så kan du köpa vilken som helst, men då måste du modda om lite Lycka till.


Jag köpte en modelanpassad 60mm tjock ic från kl racing o kör med ac kyl o allt


okay, tackar för svaret ska kolla upp de där med modellanpassat för original går ikke pga det höga laddtrycket, men är de någon som har stoppat i något större? vad behövs moddas om isåfall? MVH


Så länge du köper en modellanpassad så behöver du inte göra nåt speciellt alls. Ska du däremot göra sig mig och köra frontmonterad så är det väldigt mycket mer jobb.


http://www.klracing.se/?subpage=kategor . tegori=198


Tackar för svaren då blir det nog en modellanpassad MVH



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka