Köpråd: dieselbil som går billigt för max 70 000?

Är i stort behov av att byta bil då min bil har gjort sitt så att säga. Hade tänkt mig en dieselbil för max en 65 000. årsmodell 00 eller nyare. De jag först å främst tittat på är Golf 4 serien en 110 hästars tdi eller en 140 hästars. Någon speciell årsmodell man ska passa sig för? Har golf 4 serien svag framvagn som andra audi, vw har? miltal max 16000. Nå andra tips på en bra allround bil, helst framhjulsdriven och gå på diesel ( gärna med låg skatt & låg dieselförbrukning)



Svar på inlägget: Köpråd: dieselbil som går billigt för max 70 000?



Lägre förbrukning kommer du nog inte undan med... http://www.blocket.se/vi/19883794.htm?ca=22_s


sant men så liten bil vill jag inte ha, är 190 lång och i en polo får jag nästan knäna i ratten =/


Passat?


Har Golf 4 eller Lupo kass framvagn ? Någon som kan bekräfta det?


Den är ju FWD så ja Skämt åsido, tycker du ska köpa en Bmw 320D istället. Mycket trevligare och stabilare bil som är riktigt rolig att köra. Lite större men ändå väldigt lättmanövrerad, och så kan jag tänka mig den är bekvämare om man är 190cm. Någon lupo-förbrukning har den inte men 0,5L/milen är inga problem. Angående E46ans brister och "se upp med" Kolla www.autopower.se där finns både forum och begagnatguide. I enkla drag, se upp med rost vid huv och baklucka samt att det är vanligt med dåliga bussningar i framvagnen. Lycka till med köpet!


köp en merca så klart



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka