Köpråd: Baslåda macAudio ST212-------- Baslåda Zachry B-212*

Jag undrar vad ni tkr om vilken baslåda jag skall köpa? macAudio ST212 2x1000 = 2000 W Peak 2995:-/st Blå diodbelysning lr en Zachry B-212 2x600 = 1200 W Peak 1 795 kr /st Blå Neonbelysning Vilken tkr ni skulle bli bäst i en 850 gle 93 Alla förslag är välkommna:cool:



Svar på inlägget: Köpråd: Baslåda macAudio ST212-------- Baslåda Zachry B-212*



Är det ingen som vet ngt?


Snyggast? Du vill inte ha bra ljud då?


Så klart att det ska vara bra ljud också, har ändrat det nu;)


Vad tror ni?


Har du inte köpt någon låda än? Jag gissar att det gäller bilen i din avatar, i så fall tror jag inte att en bandpasslåda blir bra eftersom det är en sedanbil. Om det hade varit en kombi så skulle det ha varit bättre. Ifall man ska ha bandpasslåda i en sedanbil så ska röret/rören sticka upp genom hatthyllan eller sticka fram genom skidluckan, annars dämpas ljudet en hel del.


vad har du för steg ?.. så du inte köper basar som uhn-tissar som fan o så kommer du med ett mds 4x50 w steg. gör såhär istället = roligare.. köp en bra bas, bygg egen låda ( spec för den basen ofc ).. bra steg. gogo bas bas!


Vill helt inte bygga egen låda då det tar för lång tid:rolleyes: Men om det blir bra ljud om jag har öppen skidluckan hur blir det då om jag har ngn sittade i mitten och skidluckan är stängd?


Tar bara några timmar att bygga en låda ju...



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka