Köpråd, stor familj, 7 sits, ca 60 000:-

Som topic lyder, familjen utökas och kommer behöva byta bil snart. Nu är det inte kombi som gäller längre, de är stoooora bilar . Rent utseenedemässigt gillar jag Chevrolet Trans Sport, givetvis med V6 kan nog inte gå från en Aero till nått snik. Drar dom asmycket bensin dom stora v6orna? Någon som vet mycket om Chevan? Jag vet ingentinting i princip, börjar läsa på nu. Tar gladeligen emot tips om större bilar, svagheter och starka sidor. Kommer handla för ca 60 000:-, har kikat lite på dessa, Chevrolet Trans Sport, Dodge Grand Caravan, Chrysler Voyager, Mitsubishi Space Wagon, dock så är spacewagon för 60 000 FULA , blir snyggare när dom är lite nyare men för dyrt tror jag. Mvh Robban



Svar på inlägget: Köpråd, stor familj, 7 sits, ca 60 000:-



Mercedes E-klass med 7 säten.. finns hur många som helt på blocket Nackdelen är väl att dom är rätt så rostkänsliga.. Fördelarna är destå fler.. Väldigt driftsäker, bekväma och snygga.. finns mycket mer att säga..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka