Köpråd: VW Golf

Jag håller på att kika runt lite efter ny kärra och har från början kollat lite på VW Golf MkII 1.8i CL mest för priset och att dom drar lite soppa, den ska helt enkelt bli pendlarbil i såfall. Men så har jag sett att MkIII ligger rätt bra till i pris dom med, om jag nu kikar på en nyare Golf, är det nått speciellt att tänka på? Om jag kikar på vr6, är det nått att ha och nått jag ska tänka på med dom? Dom bilar jag kollar på är upp till typ -95 år modell, sen börjar det bli lite väl saftiga priser tycker jag. Tips råd eller andra roliga saker att skriva?



Svar på inlägget: Köpråd: VW Golf



Om du vill ha en Golf VR6 bör du använda min köpguide:http://www.vagpower.nl/vr6dohc/K%C3%B6p . R6v202.pdf


rost, bakluckorna främst, 1.8orna är hur hållbara som helst i motorn, så de e som o kolla på vliken bil som helst, lycka till!


Håll dig på 1.8 liter och uppåt, 1.4orna är ruuuuggigt slöa. Vet att vissa import har dessutom bara 4 växlad låda, ingen hit de hehe. Rost trösklar, dörrar och skärmar e ju inget ovanligt heller. Golf 2 ska du bara välja egentligen om du vekrligen vill komma undan billigt i reservdelar, försäkring och skatt. Trean får du mer komfort egentligen..och säkerhet hehe.


men golf 3an e tyngre.. golf 2 GTI e kul..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka