Köpråd Honda Cr-v

Åker en del på skogsvägar då jag jagar mycket och har nu beslutat mig för att byta in våran ena bil som är en V70 mot en Cr-v. Har kollat på Cr-v och Rav4 men fastnat lite mera för just Cr-v´n. Har två bekanta som har varsin nyare Cr-v och dom är nöjda. Har en 01 på G som gått 11800 mil för 70 tkr som jag ev kan byta in våran V70-04 mot. Hondan är importerad för 4 år sedan och i riktigt fint skick. Frågan är om det är vanskligt att köpa importbil eller kan man vara lugn? Fördelar respektive nackdelar med en Cr-v av den årsmodellen? Just denna bil är fullservad samt kamrem bytt på firman som säljer bilen. Även nya sommar och vinterhjul medföljer. Övrigt är den fullutrustad med ac mm.



Svar på inlägget: Köpråd Honda Cr-v



Det jag märkt av på våran CR-V är att end-linksen till krängninshämmarna både fram och bak var tokslut. Klonkar när man kör på ojämn väg. Men då har ju våran gått över 20k mil. På 11800 mil lär du inte behöva oroa dig för någonting. Klockren bil, köp!


Håller med Asse. Mycket trevlig bil! Mina föräldrar skulle köpa en CR-V 02 med 17k mil på mätaren för 3 år sen och dom ville först backa iom miltalet. Jag övertygade dom att köpa ändå och nu, 6k mil senare så har vi endast gjort servisar. INGENTING annat har gått sönder. Den 01 är ju Gen1 och det är förstås inga fel på den, men 02-06 gen 2 känns som att det är mer "bil". Välj själv, oavsett vilken du väljer kommer du ha en en bekymmersfri bil.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka