Köpråd

Hejsan allihopa! Ny medlem här, har varit en besökare i mer än ett år men bestämde mig först nu att bli medlem. Jag behöver hjälp med att köpa en billig bil, runt 2-5k som går att köra och ha roligt med några månader. Tacksam för svar!



Svar på inlägget: Köpråd



En bil för 2-5 tusen är ingen bil, det är ett vrak som inte är värt ngt alls.


bra första intryck du gör med en sådan här tråd som antagligen kommer bli låst, välkommen till garaget ! ontopic: köp en moped istället för dom pengarna


Första bil ? Studerande?


Vad är fel med den här tråden... Har inte råd med mer!


okej, men gå till blocket välj bilar och ta visa billigast först, får du fram en som är skattad o besiktad för max 5000:- , köp den! finns nog inte allt för många o välja på


Felet med tråden är inte själva tråden i sig, utan felet ligger i rubriken. Den är inte tydlig nog. Rubriken "köpråd" är lite för generell. Köpråd: Billig bil 2-5k vore bättre. Nu var jag inte först på plats, men tänk på rubriksättningen nästa gång, så att du slipper råka ut för en trådlåsning igen.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka