köpråd 945 ltt vs 965 2,5

som topic, undrar vad som är kända fördelar cch nackdelar på dessa blarna, tänkte mest på motorerna motorn på tack för hand



Svar på inlägget: köpråd 945 ltt vs 965 2,5



135 hk - 170 hk. 4 cyl - 6 cyl Ska du trimma mycket är ltt bäst då den har turbo, men ska du ha den original eller bara ett chip är sexan bäst. Bästa bilen är 965:an, utan tvekan.


själv skulele jag valt en 945 tic med turbo plus i början på 90 talet 190 hk som standard


Bra motorer i båda. 960 går ännu mjukare än 940 men är självklart törstigare. 6:orna i 960 håller hög kvalitet till skillnad från de i 760 som hade sina brister.


allt beror ju på vad du ska göra med bilen pendla trimma osv... men om du bara ska ha en bil och glida i skulle jag satsa på 965an=)


965an är ju lyxigare och mer komfort, men kika på 3.0an istället den sägs dra mindre soppa. 945an har ju lite mer potential för trimmning. 945an känns mer "ungdom" och 965an känns mer "familj"


Men vi älskar ju familjen:lol:


har haft en 940 ltt innan, så man vet ju vad man har, men funderar lite på om man skulle våga på sej något nytt, eller om man ska köpa 940 ltt igen och trimma lite. har tänkt att bilen ska vara en året runt bil, styla lite med stora fälgar, sänka, vinge, tona och sånt där..


ta fulltryckarn turbo är meninglöst vid låg efekt


ja men ltt är billigare att försäkra, och efter 10 minuters arbete och en tryckklocka har man samma effekt som en ftt.






kunde inte låta bil, men i ditt första inlägg står de "tropic" som betyder tropisk. borde stå "topic" som betyder ämne/rubrik



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka