Köpråd BMW 5-serie, E60-kaross

En del elektronikfel med bl a styrboxen på tidiga E60. Har den panoramatak så brassa upp bilen i rejäl fart och lyssna så det inte är några missljud. I övrigt mest småsaker. Mycket bra info på www.e60.net Personligen skulle jag inte köpa en E60/61 igen utan komfortstolar eller HELelektriska sportstolar. Har halvel. sportstolar nu = inget svankstöd. Nackstöden på allt utom komfortstolarna är åxå ruttna eftersom man inte kan vila skallen mot dom med normal körställning...Gillar du musik så se till att undvika stdstereon åxå då den är helt kass för annat än att lyssna på P1. Tänk även på att småsaker som mugghållare od var tillval så det kan saknas. Största poängen med import i nuläget är väl att urvalet är större. Prismässigt är det nog ingen direkt skillnad längre.



Svar på inlägget: Köpråd BMW 5-serie, E60-kaross



Automat är ju knappast ett måste.. Nu står dom ju rätt lågt iaf.


D e svårt med bmw, men jag personligen hade köpt med sportstolar, blir lättare sen när man säljer, många tänker inte på nackstödet osv. Sen köp helst med mycket uttrustning, som hel-elektroniska stolar, navi, telefon, pdc, m.m. Allt det underlättare sen när du ska sälja. En sak du ska veta, hittar du intressant bil hos privatägare, kolla om den har stått länge till salu, ring och ge skambud, då menar jag verkligen skambud, i fall priset ligger på 250 bjud 215/220, många vill bli av med sina bilar pga förlust av arbete eller köp av hus/lägenhet.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka