köpråd cheva van

hej nu när familjen växer vilken kärra kan va bättre en en 7sits van sett flera till lagm pris nu till frågorna kan inte så mycket om dessa bilar så ni kanske kan hjälpa mig vilken motor är bäst ska de va diesel eller bensin vilken årsmodell är bäst? ska va av den lite äldre modellen 80 -92 hade jag tänkt vart brukar dom rosta har dom ömma punkter vad ska man se upp för hur mycket kan dom dra liter/ mil diesel resp bensin till sist vilket alternativ blir billigast i längden tacksam för svar



Svar på inlägget: köpråd cheva van



Mina erfarenheter ... Du ska ha en med insprutning .. Rostar i dörrar .. besin eller diesel är smaksak .. kostar ju lika mycket att köra .. alt från 1.5 - 2.5 liter milen .. De e ju inget ekomomiskt val direkt ... stor plånbok .. Man sitter ju som kung i dom, har haft några .. men jag hade nog inte valt van som familjebil ..


Ska du köra besin så ska du ha rätt drivlina. 350 motor och 700 lådan. Bästa kombinationen. Mvh Eva.


ok vilken årmodell kom insprutninen och vad heter den motorn? kommer ha kvar v70in som familjebil men denna när man ska på längre turer runt om i sverige kanske även semester mm


köp farsans, 350 med 700 låda dock en 85:a


Bättre att satsa på en 90-talare. Inget ont om 85:or men dom använder vi som donatorer till alla andra jänkare vi bygger. Mvh Eva.


hur är de med reservdelar osv till dom är den enkelt att få tag på osv är dom dyra?


Lätta att få tag i och billiga delar! Mvh Eva.


tbi (insprut) kom 87 har jag för mig. bra tåliga bilar som är driftsäkra. Man bör väl framför allt se till att motorn låter bra, och att lådan växlar ordentligt. Rost kommer lite överallt i nerkanten på bilen. oftast värst i bakdörrar o golvet bak. Våran van, en -89:a med 350 bensin o 700-låda drar ca 1,3 liter vid långkörning. Som sagt jättenenkelt att få tag i reservdelar, både nytt o begagnat.


ok det låter ju toppen de 1,3 låter ju bra de men då ska jag leta upp en 87- me 350 å 700 låda som inte har allt för mycket rost sett att en del är reggade som lätt lastbil andra som personbil vissa som lastbil hur påverkar de på priset på försäkring skatt mm






Min är lb reggad och kostar 3197:- i skatt,försäkringen beror ju på var man bor,ålder o.s.v, men är inte jättebillig iallafall..


3197 är det bara skatten ? eller ing försäkring kollladde på mig å en van ligger runt 4000för en halv försäkring


3197 är bara skatten..


dra mig baklänges är den på så mycke skulle kosta 7197/år tot tror jg får tänka om


Det kostar att ligga på topp..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka