Köpråd: Platt-tv

Ska köpa en platt-TV för vägg montage LCD eller Plasma? För ca 10.000kr Ni som vet, berätta.



Svar på inlägget: Köpråd: Platt-tv



Vad kommer du främst kolla på den? tv, dvd, blu-ray? det spelar roll för vad som är optimalt för dig.


Sony W4500


Har en panasonic plasma 50px8e som jag är väldigt nöjd med mkt tv för pengarna


Köp en Panasonic Plasma, Viera serien, med all sannolikhet dom bästa apparaterna just nu..


Tycker själv bättre om Plasma till Tv tittande eller spelande. Men ska man ha datorn till tvn är nog en LCD det bästa valet. Men annars är det lite skit samma idag faktiskt, de flesta av de nackdelar man hör om de olika typerna är lösta. Men som sagt. Panasonic Viera är en bra TV.


Pioneer... iof svårt me den budgeten. Panasonic har fina appareter... kolla in på www.MinHembio.com


Det är ju mycket bättre bild med lcd-tv om du ska spela eller kolla på film..


Vad grundar du det på?


Film blir BÄTTRE med Plasma (bättre bild). Men det är lättare att få inbränningar i Plasman ( som i sig inte är några större "problem"..






Asså inbränningar va nåt som va vanligt när plasman kom... dessa problem finns inte längre.


Inbränningar är inte ett problem alls.. lcd hypen är rätt överdriven.. förstår inte att folk fortfarande går på den, ett tips är att inte lyssna på säljare


Jag har en 52 tums lcd med full hd och 50.000 i kontrast och jag lovar att det är bättre bild än en vanlig plasma


Kostar den 10 papp?


Vi snacka inga priser elller?


Och vad har den för accesstid?, plus att gråtonerna är bättre på Plasman än LCD och att det är en "mjukare" bild att se på..


Jo max 10 sa TS...


Jag fick min Samsung 50" Plasma nu i veckan. 1mille:1 i kontrast, 100mhz bilduppdatering Betalade 10300kr fraktad från Dustinhome, jag rekomenderar! skitnöjd.


Glöm inte att skriva dynamisk kontrast heller... Har sj en 50" Plasma från Samsung, kosta 13k när ja köpte den, nu kostar den 10 papp på Expert...abslout ingen värsting men den funkar kanon för mig. Bra bild för pengarna, kanon att spela PS3:an på å kika film är ett rent nöje. Hade en LG 37" LCD med 1080p å allt sånt där som LG babblar om och ja har ju nu haft en av varje..å kommer i framtiden inte välja ngt annat än Plamsa!! Men andra märken ja gillar skarpt är Panasonic å Pioneer..dock lite tyngre priser, men för en vanlig svensson duger min bra Mvh Björk


När Plasman "kom"? På min förra TV, som jag köpte förra sommaren, så brändes bilden fast hur snabbt som helst. Dock finns det ju rengöringsfunktioner och sådär. Nu har jag iofs bytt TV igen, men ändå....



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka