Köp av Volvo 740?

Hej Jag håller på att letar efter en Volvo 740. Vad skall man tänka på? Jag har hört att man ska ha en 88 och uppåt för att få en som är galvad. Har en bil på gång. Volvo 740 GL -88. Bes till maj ut. Men den har gått 40200mil, Är den helt körd då? Skulle få köpa den för 5500 kr. Tack på förhand.



Svar på inlägget: Köp av Volvo 740?



Rost förargolvet är väl rätt så vanligt på högmilare, galvad eller ej


Okej. Då får jag ta och kolla på de.


motorn håller säkert många mil till men framvagnsdetaljer, bussningar osv som man inte byter så ofta kan du ju se över. delarna är ju rätt billiga till 740 iofs men inte alltid så kul att byta.


Okej...Ja sånt kan ju vara bra att kolla upp... Kan man väl känna på när man provkör bilen.


en 740 behöver inte vara slut efter 40k mil, men hade personligen hellre köpt en som gått lägre.. priserna skiljer sig inte så mycket och om du behöver gå ner några årsmodeller så spelar det ingen roll bara bilen är frisk. men kolla noga efter rost på alla du kollar på..


Nej det verkar vara lungt med miltalen, men jag känner även att jag lika gärna kan vänta lite länge tills nå annat dyker upp kanske. Nej det går väl att ha en ogalvad med så länge man tar hand om bilen.


Jag tror nog du hittar allt du behöver veta om du gör en sökning på "köpråd volvo 740" i allmänt här i forumet. Låser här då tråden är överflödig.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka