KÖPRÅD! schyst 4wd kring 70-110k

Söker efter en schyst bil i 70 till 110tusen kroners klassen, märket spelar väl ingen större roll, men en pigg motor, bra utseende och 4wd är ett måste alltså haha Sen gärna en bil som inte drar 2.5l/mil är ju hemskt intressant! så snälla ge mig några smarta köpråd!



Svar på inlägget: KÖPRÅD! schyst 4wd kring 70-110k



Subaru Impreza GT Mitsubishi Lancer Evo 1-5 Ford Sierra Cosworth, dom sista årsmodellerna, kommer inte ihåg exakt vilka. Kanske går att hitta en Escort Cosworth för dom pengarna också, är lite osäker.


Förutom de som redan nämnt så har du även t.ex: Toyota Celica GT4 / Carlos Seinz ST185 4WD 1990-93 Toyota Celica GT4 ST205 4WD 1994-97


Audi s2


Impreza GT, nyast bil för pengarna!


UrQuattro kan man hitta för runt 100.000 Om du gillar 80-tals utseende


audi s4?


audi s2. köp min du kan få den till JULpris


Subaru Impreza Type R!


Audi TT 225q






GMC SYCLONE där har du en grym bil lr typhoon mvh


Varför Impreza GT när man kan få en STI av samma årsmodell för liknande pengar Högerstyrd dock, men när man väl börjat köra högerstyrt så är det svårt att ta sig tillbaka till vänster. Iallfall för mig


Mitsubishi 3000 GT VR4 Snygg, snabb, skön och prisvärd.


Impreza GT Evo V eller VI (rätt högt pris på dom) Audi s2,rs2, eller annan quattro med turbo 5a eller 6a under huven


http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=59836 ...sen är det bara frossa och söka runt i dem på Blocket.se, ett riktmärke om du vill ha en hyffsat kvalitetsbil är att den då är 10-15 år för de pengarna.


Audi RS2 eller GMC Typhoon/Syclone.


celica gt four e skitsnygga dock rätt så dyra man får nog mer bil för pengarna om man köper en evo/impreza. Men klart ballast e ju s2/rs2, ljudet i 20v femmorna e ju underbart!


Skulle säga en schysst och välutrustad S2..Då har du mycket rolig bil för pengarna!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka