Bygger upp trycket

B230E Volvo 740 Vet inte vad delen heter som håller soppa trycker uppe när motorn stängs av, har letat runt på olika forum, vissa kallar den * Backventil * tryckaccumulator * Styrtrycksventil Vad heter den, för hittar inget av dessa hos Bildelsbasen eller dyligt.



Svar på inlägget: Bygger upp trycket



Va e de för jävla rubrik? e du dyslektiker


vissa kanske inte är lika duktiga på att stava som dig..... men till topic det heter backventil


tala om för mig vad rubriken betyder då.


om jag inte minns fel så heter det styrtrycksackumelator ( stavning?)


För att posta i forumet på Garaget.org måste följande rubrikanvisningar följas från och med 2006-06-19. Nya trådar som inte följer anvisningarna kommer att antingen stängas eller raderas rakt av utan förvarning. 2006-06-25 Ändrat: Köpråd. Generellt * Rubriken ska vara informativ så läsaren snabbt kan bilda sig en uppfattning om vad tråden handlar om innan man läst inlägget. * Rubriker som "hjälp", "trim?", "Nån som vet?" eller annat menlöst som "kolla in den här" med mera är inte godkända! * Använd endast ett frågetecken, eller ett utropstecken där det behövs.


Den kan betyda vad som helst, såg nu hur tokigt jag har skrivit, tittade på tv samtidigt som jag skrev, haha. Men det jag menar har jag redan fått svar på. Men din kommentar Va e de för jävla rubrik?, den gjorde mig inte smartare, så den hade du inte behövt att skriva


Bra att han som anmärker folk för felstavning själv använder sig utav förkortningar som E, VA och DE när han försöker anmärka andras svenska....SUCK...


finns inget svenskt i "bygger trycker uppe" eller vad tycker du själv? det var den rubriken jag anmärkte på inte den nya..


Jag förstår att du anmärker, men att skriva "jävla rubrik" och "e du dyslektiker" tvekar jag på är rätt sätt att förklara för honom att han bör ändra topic för att få mer hjälp av personer på Garaget.org.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka