Audi v8 quattro.

Har tänkt att sälja bilen o köpa en bättre bruks bil om köpa ett projekt att ha vid sidan. Är lite sugen på en Audi v8 quattro 1992 med 4.2 liters motorn. Hade tänkt Konvertera til snurra m.m kanske en dubbel. Nån som vet om det e en bra bil/modell elr har erfarenhet av den?



Svar på inlägget: Audi v8 quattro.



Ohjaa, det är riktigt sköna bilar. Dyra att skruva med dock. Den har ju som alla andra av audis äldre bilar lite strul med elektroniken i form av kableb brott i framdörren, trasiga lödningar i instrumenteringen osv osv. Men det är ju egentligen lätt fixat. Mkt fina bilar att köra och är inte heller alltför dyra i drift. Gå in på www.nordicaudi.com och furumet, sök Köpråd under audi v8 delen så får du fram lite vettiga svar. Edit; lite snabblänkar; http://www.nordicaudi.com/index.php?url . m&var= http://www.audiv8.com/german/buyersguid . tents.html http://www.nordicaudi.com/php/forum/sho . Post909070 Mvh Tommy



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka