Köpråd Audi A6

Tjenare. Har funderingar på att sälja carisman och köpa en audi a6 istället. men kan inte så mycket om dessa bilar. det behöver dock vara en Avant och ha drag. tänkte mig dom lite äldre modellerna då jag har min BWM på somrarna. Så taket ligger runt 40.000:- vad finns för brister? vilken motor? helst en bensin snål. Skatt? Försäkringar? ja ni vet... Tacksam för svar.



Svar på inlägget: Köpråd Audi A6



ingen som vet???


En så gammal bil så får man se hur skicket är överlag och lyssna efter oljud. A6 finns ju med 1.8 motor så den borde va ett snålt alternativ om man inte har några planer på omkörningar och har några fartkrav då den är slö i den stora bilen. Skatten beror ju på vilken motor och om du ska ha quattro eller inte. Försäkring är ju det ju bara du som kan få fram ett pris på genom att ringa runt till bolagen eller kontakta insplanet.


1.8an är inte specielt snål. 1.8T är att föredra eller dieseln om du menar 98- är det de äldre modellen får du nog nöja dig med en 1.8 för v6an är ingen höjdare. 98- får man kolla upp framvagnen bromsar bak div saker.........



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka