Köpråd för 15.000, bas/steg/batterier/kondensatorer

Joo nu har jag tröttnat på det jag har i skuffen så nu är det dags för byte, och en massa lön i november innebär inköp. Budgeten jag har är CIRKA 15 000, får gärna vara billigare kanske lite dyrare. Det jag är ute efter är att flytta så jevla mycket luft som möjligt. Det som ska ingå i systemet är Bas/ar, Steg, Batteri/er, Kondensator/er Väldigt tacksam för svar då min egen åsikt kanske inte alltid är den bästa, så jag undrar vad ni skulle köpt och VARFÖR Tommyyyyyy



Svar på inlägget: Köpråd för 15.000, bas/steg/batterier/kondensatorer



Vad använder du för stereo idag? Huvudenheten är förmodligen den viktigaste komponenten i systemet. Men vill du bara flytta så mycket luft som möjligt så bör du ju sikta stort. 15 tum kanske och en riktigt avstämd låda. Ordentligt slutsteg som klarar leverera tillräckligt. Samt rikligt med ström.


Är det till din nissan micra?


Det du räknar upp och vill lägga 15000kr på spelar frekvenserna 30-90hz. Alltså 60frekvenser Hur mycket lägger du på det som spelar 90-20000hz. Alltså 19100 olika frekvenser. För 15000kr borde du få 2st 12" (JBL P1222 2x2300kr) och en shysst framsystem (2500kr DLS MS-6A 2vägs eller reference 6.3 3vägs för 2995kr) och ett bra 3kanalsteg (5450kr DLS RA30)=13100 med 3vägs då har du en slant över till konding mm


Kornz: klart att den är men jag har olika budgetar till olika saker, huvudenhet har jag redan bestämt mig i princip, jagar bara lite på blocket innan jag köper den.. och själva teorin är inga problem jag vill bara veta exakt vad du skulle köpa Rickard-v: sånt har jag självklart tänkt på men det jag vill med den här tråden är att få veta hur folk skulle spendera på just de där frekvenserna då åsikterna vad som är bra resp dåligt skiljer sig så mycket från person till person.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka