Köpråd! Navkapslar?!

Tjena slängde på vinterdäcken igår men 1 navkapsel var väl trasig. vad ska jag göra? vill ju ha orginal! står inte ut att se ut som en volvoraggare med kromade plastspinners från biltema saab 9-3 15" plåtfälgar äre tack på förhand



Svar på inlägget: Köpråd! Navkapslar?!



Kolla med någon bilskrot eller däckfirma i närheten, de kan ha enstaka navkapslar. Fick en hel uppsättning begagnade Volvokapslar gratis på en däckverkstad. Om de andra navkapslarna är felfria, kan du ju alltid hålla koll vid vägkanten, ganska många som tappar navkapslar nu på vintern, och Saabkapslar är ju ganska vanliga.


Tack dedär med däckfirman var ett trevligt tips!


Annars borde nog saab också ha tycker man. Är nog dyrt men men så är de.


Exakt, tänkte skriva samma sak där. Har köpt Volvo-navkapslar på Volvo, så då går det nog att köpa på Saab om man vill ha Saab-navkapslar


Kolla på någon bilskrot. Pappa köpte 4 volvo kapslar till en gammal 740 vi hade. 200:- för fyra. På volvo skulle dem ha runt 200:- för en. Kommer inte ihåg exakt pris. Men dyrt va de.


Åk till SAAB och köp en likadan kostar mellan 100 - 200kr Hur svårt kan det vara?


Ähh...skit i navkapslar Plåtfälgar is the grejj!


Ja precis, skit i skiten istället...


Ja precis, skit allt, skrota bilen! Går ju inte att köra nu när ena navkapseln är pajj!






snyggare utan ju så kör utan navkapslar


ni vet att navkapseln har ett syfte också va? mycket bra att ha på plåtsar så slipper man försöra navet. såg senast i tordags en -06 med totalrostat nav p.g.a att personen inte använde navkapsel.


Navkapslar täcker bara mitten av plåtfälgen. Hjulsidor täcker hela plåtfälgen. Skitsamma om folk säger fel men ibland kommer märka ord humöret fram. Tyvärr...


Tack för svaren alla tuffa navkapselmänniskor 200kr för en navkapsel när man kan köpa 48 öl för samma pris?!?!?! kör med 1 och ser dum i huvet ut istället, men vafan gör man inte för en saab?


Hjulsidor täcker inte hela fälgen, som regel har de en design som utgörs av hål. De sträcker sig mellan fälgens diametrala begränsningsplan, till skillnad från navkapseln som täcker nav och hjulbultar. Centrumkåpor täcker endast navet och, som namnet antyder, bara täcker den så kallade mitten.


Åk till en saab återförsäljare? Vi på kindwalls säljer våra navkappsar separat iaf..


Micro har väl rätt snygga annars..


Fast du kan ju köra med 3. Frågan är om du ser mindre dum huvet ut då? Fast om du har ett flak öl i trunken kan du ju garva fett åt de som ser ut att tycka att du ser ut att vara dum i huvet? kapisch?


Jag tänkte som du menade men skrev totalt fel!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka