köpråd Lamda mätare (air/fuel ratio meter)

funderar på att köpa en lamda mätare jag vill ha nån som inte kostar skortan men ändå funkar bra vart ligger prisgränsen där kvalité skiljer sig från skit och vart köper man dem? hade tänkt mig nått liknande Edelbrock.s air/fuel ratio men $135.95 är lite väl mycket



Svar på inlägget: köpråd Lamda mätare (air/fuel ratio meter)



satsa på aem uego. har själv den i mina gilar o unkar super.


okej kostar? vart får man tag på den då?


Vad ska du ha uppgifter lambdavärdet till? Ska du finjustera soppan? Mätaren ovan ser inte ut att ha en bredbands lambdason så då duger den inte till mycket. M.V.H.


japp jag ska justera soppan tycker du jag ska satsa på en digtal då istället typ en sån här


Ja, digital eller analog. Spelar väl ingen roll bara man kan få ut ett exakt värde på vad lambdavärdet ligger på. Det finns ju modeller för drygt 2000:- och uppåt som man kopplar till datorn och ser till att man får fina kurvor över lambdavärdet i förhållande till tex varvtal. Ska man finjustera bra så är det nästan ett måste att det loggas på ett tydligt och bra sätt. Är man ute efter en till mätare i bilen så skulle jag satsa på nåt annat. M.V.H.


ja 2000 lät ju inte som nå jätte pris om man jämför med summit där man lägger på 25%moms på frakt och allt så vart finns det här i sverige för 2000kr då?


Har inte letat så noga men denna finns ju: http://www.racestuff.se/index.php?main_ . cts_id=235 Tycker priset är rätt och så ingår ju allt man behöver inkl riktig bredbandslambdasond. Saknas nån gammal laptop bara. M.V.H.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka