Köpråd: Toyota Celica för högst 50 000kr (drygt))

gå ner lite i årsmodell o köp en roligare celica istället:P http://www.blocket.se/vi/18545042.htm?ca=9_s



Svar på inlägget: Köpråd: Toyota Celica för högst 50 000kr (drygt))



Får tacka för hjälpen. Den gula såg faktiskt också helt ok ut och som du sa har den ju gått väldigt lite. En sak som oroar mig angående den blåa är att den tydligen inte är besiktigad, fast sista besdatum är 31 Oktober (Enligt vägverket).


skippa 2an o fyran. 2an har rullat 20k 4an är VIT.... precis som föregående sa så röstar jag på 6an såg väldigt bra ut i lack men du måste givetvi testa dessa innan köp. testa 4-5 st innan köp då så får du själv en uppfattning om bilarna samt prata med celica ägare


Den hade jag tagit..Ser ju hur snygg ut som helst..Mvh:Rasmus


Skickade ett mail till han med annons 6 där jag frågade lite om besiktning osv (sista datum är 31 Oktober). Fick detta till svar: "Hejsan Bilen finns kvar, skickar med lite fler bilder, kan ta fler om det är intressant. Bilen har c-lås och vinterdäck med dubb finns och sitter på orginalfälgarna. Cd-stereo finns men är inte ikopplad för tillfället, självklart kan jag ordna det. Det sitter nya högtalare i dörrsidorna och med det mindre slutsteget under passagerarstolen så får man ut helt ok ljud. Jag har själv haft en baslåda i henne förut men har flyttat den till min nya bil. Hon är importerad från Italien och är underredsbehandlad så hon är i gott skick. Lacken är överlag i fint skick, det finns dock början till lite skada i främre hjulhuset vänster (inget stort går lätt att fixa) och någon j*vel har gjort en liten repa bakom en av dörrarna. Hon har ingen servicebok men allt jag har gjort på henne finns på kvitto, bland annat växellådsbyte, bytt kammremssats mm. Jag har inte besiktigat henne för vill ingen köpa henne nu så tänker jag ställa av henne under vintern och försöka igen till sommaren. Är hon intressant för dig så kan vi komma överens om besiktning och möjliga reparationskostnader om något krånglar där. Allt är orginal på henne inklusive inredning som är i gott skick. Vad tror ni gott folk? Förövrigt ser den ännu läckrare ut på bilderna han skickade.


fyfan har inte folk nån smak för bilar längre?


e man en riktig säljare så SKA bilderna se läckra ut. kika o testkör. det låter ju grymt i öronen... men hur blir det när du kör den liksom? se till att testa och jämföra olika med samma motor och årsmodell. på så sätt vet du .. testa även bilmodellen med mycket lägre mil... då har du ngt att jämföra med.


ja menar det, blattestylade mercor med lambo vingar e ju rätt äckligt asså


hur går det med ditt köp hittat någon


Jag är riktigt sugen på den blåa. Men att den inte är besiktigad gör mig riktigt orolig. Plus att sista dagen för bes är idag, alltså får den väl körförbud om jag fattar rätt. En liten fråga: Är Audi A4 i samma prisklass ett bättre köp? Jag får ju utan tvekan en mycket nyare bil med mer utrustning. Hur rolig är en A4 att köra i jämförelse med Celica? Celica är ju dock 1000 gånger snyggare.






Var och provkörde den blåa celican (annons 6) idag. Var riktigt jävla trevlig bil, blir med största säkerhet den.


http://www.blocket.se/vi/18448772.htm?ca=13_s http://www.blocket.se/vi/17776781.htm?ca=13_s denna a4 kanske


Såg den bra ut i lacken då? Jag skulle nog vara försiktig med en importerad bil, men om den nu var underredsbehandlad så kanske den klarar sig Tycker du den var fin, rolig att köra och inte kostar dej för mycket i försäkring så tycker jag du ska ta den!


Jodå, den såg helt fantastisk ut i lacken. Inte ens en tillstymmelse till rost. Sen är det ju lite svårt att avgöra exakt hur rolig den är att köra när man har ägaren i baksätet men det kändes som den hade en del att ge;)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka