Köp av Audi v8 quattro -92

Tjenare! Funderar på att köpa en audi quattro v8 -92 Är det något att köpa? Eller är det bara skit? Massa fel o sånt vill säga. MVH/Martin



Svar på inlägget: Köp av Audi v8 quattro -92



tändkasseterna och olika indikations(trigger) givare far på dom lika mycket som man andvänder toalettskitpapper:cool: annars väldigt grymm bil, är lite småtjaft med dessa men inte några stora problem:)


Har visserligen bara haft min i 8 månader men jag har inte råkat ut för något av ovanstånde trots dagligt användande av toapapper Min har funkat väldigt bra utan några större problem och jag kan garantera att den inte krånglar mer än någon annan bil. Men det kostar ju lite när det händer något så det kanske snackas mer då men kan man leta lite så finns det gott om billiga delar också. Tycker definitivt du ska köpa en om du är sugen. Du kommer knappast att ångra dig.


kika in på www.nordicaudi.com och sök på forumet "köpråd Audi V8" och "Köpråd Typ44". Där finns allt du behöver veta. Mvh Tommy



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka