Köpråd: Opel Omega 2,6 V6 2001

helloj har fått ett bra pris på en Opel omega 2,6 v6 2001 den nya mod.. vet ej nåt om omegor men de e inte så dumma att kolla på stora bilar.. har jfs gått 21tmil.. (kanske köras som vinterbil) tipps o trix från är.. här har vi liknande..



Svar på inlägget: Köpråd: Opel Omega 2,6 V6 2001



Varför en V6 ? Nått speciellt syfte ?


nae inget spec.. men just den va en 2,6a v6.. är de inget o ha?


Jojo visst . det roliga med den är ju vridet


vad är en sån värd?


Vet inte riktigt,. Ägt V6a innan fast inte me den bilen En Pontiac Firebird. Men en v6a är rätt trevlig faktiskt


Stabila bilar, "problemet" med motorerna är väl att kamremmen måste bytas var 6000e mil och så har tändspolen en tendens att ge upp. Annars är det inget särskilt att tänka på tror jag Förbannat sköna att köra och åka i är dom i alla fall, åk och provkör och se vad du tycket. Vad dom är värda är svårt att säga men kika runt på blocket lite så får du en uppfattning.


ja de e ju de.. kläna 60,000km :S men men.. ja vi får väl se.. vad som händer


Omega är ju en bil som blir riktigt fin om du ger den lite kärlek Om det känns rätt så köp!


Riktigt trevliga bilar omegorna! du har ju ett skönt vrid i dom v6:orna om jag inte har fel.Sen har du ju en jävla fin komfort i dessa bilarna. Nårra sjukdomar om den årsmodellen vet jag faktiskt inte det kan säkert npgon annan berätta.Finns ju verisionen med en 3.0 eller 3.2 nått sånt o dom ska det vara ett jävla stick i. Lycka till med köpet!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka