Köpråd Audi A4 1.8t

Hej! Ska köpa min första bil nu och är lite intresserad av en A4 1.8t, hade tänkt mej att lägga ut ungefär 45-50kkr. När kom faceliftet till A4:an? Hittade denna på blocket: http://www.blocket.se/vi/16828385.htm?ca=15_s den ser väldigt fräsch ut och har klarglaslampor? Kom inte dom med faceliftet? Vad tycker ni om den bilen? Jag vet att framvagnen är ett stort problem med A4:an, ska dom vara utbytta till förstärkta eller vad? Hur kontrollerar man framvagnen och ser så att den är okej? Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd Audi A4 1.8t



Faceliften kom 99b, med andra handtag, skärmblinkers osv. Nya lyktorna (TROR JAG) kom 97, åtminstone dom i bak! Det är länkarmarna i fram som kan vara dåliga upp till -97 har jag för mig, det är lätt att ta reda på, om du svänger lite så knakar/knarrar det i fram. Lycka till med köpet


Köpråd om A4 har varit uppe förr sök och du skall finna.


framvagnskitten är ganska billiga idag,så det är inte så mycket o hänga upp sig på, ca 4500 kr för komplett kit inkl styrändar, Kolla så den inte rasslar i toppen. sitter i bak kant på toppen.Dyr historia om spännaren där till kedjan koksat igen.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka