Köpråd Ford Mondeo årsmodell 200

Hej alla. Jag sitter och kikar lite vilt på bilar och lockades utav en ford mondeo som är utav årsmodell 2003. Nu skulle jag gärna vilja veta vad jag bör kolla extra på när jag köper denna sorts bil. För och nackdelar på bilen hade också varit bra att veta såsom om den exempelvis rostar enkelt eller om det är ofta den ska in på service etc. Alla svar uppskattas



Svar på inlägget: Köpråd Ford Mondeo årsmodell 200



Ford... De är väl lika lätta att bli av med som AIDS?


Bra bil, rost i dörrar vanligt men nästan alltid åtgärdat på garantin tidigt av Ford. Dom tar väl hand om sina kunder. Undvik 2,5 liters sexan och långmilardieslar, annars är det kanonfina motorer. 2004 faceliftades mondeon, något fräshare invändigt, och små ändringar utvändigt. ST modellen med 226 hk är underbar att köra, och tyst går dom också. Verkar vara hög kvalité rätt igenom. Även 145 hk 2,0an ska vara en pärla enligt alla biltester jag läst. Bara att slå till!


Mondeo mk2 är faktiskt het på beg. marknaden, eftersom många föredrar den mot den Nya mondeon.


Tack för tipsen.. Ska kika vidare..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka