Köpråd: Trimvänlig Bil 30 - 70 000

hallå sitter uppe på den nattliga blocket rundan och kollar bilar, och funderingar får man ju. för den satta prissumman i rubriken, vilken bil är den bästa/mest trimvänliga i dom prisklasserna? satt och fundera hur imprezans boxer är, samt resten av alla "fjortisbilar" man tycker ju att 2.6 Audi Qauttro borde vara schysst trimbil, men vad jag vet så är trimutbud lågt, turbo är väll enda alternativet. T5an är en enormt uttjatad motor av alla som med chip, sportluftfilter, och ny "3 slutdämpare som anser sig ha 300+. stealthen är brutal bil, men antalet RT/TT alt Vr4or är begränsat samtidigt som dom är svindyra, och jag vet inte om den vanliga snikmodellen har alla fräna tillbehör. alltid kul att höra åsikter. Mvh Hedning



Svar på inlägget: Köpråd: Trimvänlig Bil 30 - 70 000



Har en supra som nog blir till salu.. Väldigt trimvänlig.. Annars är Audi S2 fina bilar..


Och vill du skrämma upp en motor är turbo alternativet, om du vill "räjsa" Ska du ligga bra i kurvor så kan väl många "standard" bilar vara grymma med rätt väghållining och bromsar.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka