Köpråd: Crossfraktare..

Som rubrik.. Jo släp vore säkert billigast lämpligast, men hur kul är de Helst ska den va bakhjulsdriven eller 4wd och kosta max 10 papp. Tips? Klurat mest på mazda b2000 igen men vore kul me nåt annat.. Går de få in en normal cross i en astro?



Svar på inlägget: Köpråd: Crossfraktare..



Borde gå att få in i en astro. Vw caddy? De körde jag på. Man vi dock vika ner lemmen annars går de inte.


Kanske går att få in.. Caddy skiter sig dock med framhjulsdriften.. Kanske astro är med? Ingen koll på dom...


att ingen har nämt CHEVA VAN!! Eller Dodge Ram van


citroen jumper skit fin då kan du även stå o skruva i den om du gör ett litet uppfällbart bord längst fram, finns bra med plats på sidorna om hojen för bränsle o utrustning


Cheva van, klart fräckt men lite törstig? citroen, driver på fel hjul


Spelar det verkligen roll med 4wd och så? Eller är det typ en 500cc med tillhörande mekverkstad du vill frakta? Enbart en liten cykel väger ju inte särskilt mycket menar jag..


Nä de är en Honda 250 å en liten vanlig verktygslåda som ska fraktas bara hehe. Men tänkte då kombinera fraktbil med lek/vinterbil



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka