Rockford VS Kicker

Tänkte höra vilken bas som ni tror är bäst? Båda basarna är i samma prisklass samt watten är exakt samma(1000watt max , 500watt RMS). 1. Kicker Comp VR 15" 2. Rockford Punch 3 (P3) 15"



Svar på inlägget: Rockford VS Kicker



Varför titta på watt antalet? Men personligen skulle jag välja en Kicker bas..

Jag har redan 2st Kicker CVR 15" samt ett Mutant MTXXX 1500watts monoblock, tänkte bara kolla om jag skulle köpt rockfords basar istället (: Men Kicker är ju Kicker :'P


Gå in i en BRL-Butik och snacka med dom. Dom har grymt bra servic.


precis, överskattat är du inte nöjd med de du har ?


Hehe,jo, jag är nöjd som satan, går ju fan itne sitta kvar i bilen när man spelar Så jag valde rätt när jag valde Kicker basarna före Rockfords? (:


Hehe, dom lär ju antagligen säga att rockford är bättre då dom är återförsäljare på just rockford (;


jag hade nog personligen valt Punch basarna, skall vara rikigt bra sound ifrån dem.. blev kär i dom när jag lyssnade på BRL. men är du nöjd så är du ju nöjd!


Tycker Rockford basarna har grymt bra ljud... men vet ju inte hur dina kicker spelar iof;)


Hehe, Jo. jag har oxå hört dom fast 12er, riktigt bra ljud i dom. Men Kicker basarna gör ju en inte direkt besviken heller






Hehe..ja om man anser att enbart bas är bra ljud så? Själv anser jag att det blir jobbigt med enbart bas.. Vill gärna ha lite midbas,mellanregister och diskant oxå för att få bra ljud.


De är såklart en självklarhet. Med midbas , diskant osv. när jag kör så vrider jag av basen helt nästan. Men de kan även va kul att dra på o se vindrute torkarna hoppa som satan på framrutan (och jag har dela framruta), men om jag formulerar om frågan lite, Vilken bas anser/tror du ha värst "tryck" då?


Varför skapa en tråd om köpråd i efterhand??


svårt å säga vilka som har mer tryck,beror på hur mkt saker som helst !


Låt oss säga, Samma låda, slutsteg kondning medmera, allt är exakt sama utom basarna


kicker!


Den frågan går inte svara på om man inte testar de olika basarna i just den lådan, bilen och all kringutrustning. Så det är isf. bara att köpa 2 st. RF basar, åka till nån tävling och testa dem. Då får du svart på vitt vilka som spelar högst med det du har nu.


Jag personligen har lyssnat på en sån där 15" Rockford power bas och jag blev riktigt riktigt besviken... Det var i en låda byggt för basen av brl med ett steg som rekommenderades av BRL totalt gick allt på ca 20 000 kr med huvudenheten och om vi säger så här så presterar mina dubbla mutant tolvor mycket mycket bättre... iofs testades basarna i olika bilar (Omega och Sunny i sedan utförande)... Vet själv att dom basarna kan prestera jäkligt bra men med våran "setup" så vart det bara skit! Kickers basar har jag aldrig testat men jag är grymt nöjd med mina KS/ES kit jag har Presterar mycket bättre än dom andra jag testat (Mutant, GAS, Philips och Clarion) //SkyNard


har själv kört me rockford tidigare men bytte upp mej till kicker l5:or 12 tummare och kan lova att det trycker på ganska mkt så hårdare än rockford gjorde


men visst är det sant att rockford va bättre för i tiden än va dom är nu ?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka