Köpråd: Golf 4 Gti

Tänkte höra om golf 4 gti går bra o så? funderar på att köpa en, 53000 för en - 00 gått 18000 mil fullservad o sånna saker, låter väll som ett rimligt pris?



Svar på inlägget: Köpråd: Golf 4 Gti



Nejnej dom går skitdåligt, typ som en halvdöd Lada Kalina.... Det är en GTi, vad tror du? Och det här var nog lite fel forumsdel att skriva i


Testa, upplev själv... Ingen kan beskriva vad du själv kommer att tycka...


okej


Låter ju rätt dyrt för en 18000 milare, men är den fräsch o bra utrustad så e de ju okej, men kolla www.bilpriser.se och skriv in regnummer för en gti, milantal osv så får du se vad de bör ligga runt. Säkert köp e de ju iaf, inte mkt o oroa sig över, finns trådar för golf mkiv, sök i allmänt- delen så hittar du en hel del tips


hade en chippad med avgas den gick hyffsat, men en orginal lär inte va så pigg. Ruskigt skön bil annars, de priset är väl de man får ge för en gti. Bara och provköra.


Fel forumdel och inte helt ok rubrik, hjälper dig denna gången men ta en titt på rubriksanvisningarna i fortsättningen (ligger som klistrad tråd i varje forumdel).



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka