Köpråd stereo till Saab 9-3

Nav är ett krav ja och då blir det lite dyrare men köper man utan för Sverige så blir det inte så jätte dyrt men nu funderar jag på att sätta in 1 din ska byta den jag har mot en panasonic cq-VD5005N Är det någon som vet om saab säljer så man kan göra 1 din av 2 din hålet? eller är det bara att börja plasta?



Svar på inlägget: Köpråd stereo till Saab 9-3



Läste om det där jävla tur man får ha Men nån ska ju göra dom klippen också Fast har jag tur så kanske man kan få tag i en billigare från inwarehouse *mummel*


Det finns ett fack att köpa hos saab så att du sätter igen halva dubbeldin hålet. Kvar blir plats för en 1din huvudenhet.


Det finns ett fack att köpa hos saab så att du sätter igen halva dubbeldin hålet. Kvar blir plats för en 1din huvudenhet. Okej tack för svar då får jag titta in hos dom Vet någon om det går att köpa till nav till Panasonicen?


Här har du en. http://www.blocket.se/vi/15599254.htm?ca=14_s


Tack för hjälpen Tittade på den där förut den ska gå i med våld säger dom men nu byter jag till mig en 1 din i morron så får svänga ner på saab och köpa så 2 din blir till 1 din så det ser bra ut men tack för hjälpen alla



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka