Köpråd: Bil för max 10.000kr, turbobil?

Jag letar efter en bil som helst ska vara turbomatad för max 10.000kr har lite planer... Sett att det finns många Saab 9000 men vill helst ha en liten bil, så man kan lätta den mycket...



Svar på inlägget: Köpråd: Bil för max 10.000kr, turbobil?



joo jag har bara hittat en fiat uno turbo under 10.000...


denna pärlan kanske? http://www.blocket.se/vi/17318353.htm?c . amp;last=1


Saab 9000 2.3T i alla fall! Låtsasbrorsan (Tenzer här på Garaget) köpte en för 7k.


kan man få ut mkt power från en saab 9000 ? ska lätta bilen en massa också, ta ut massa onödigt...


Saab 9000 2.3T är den bästa motorn saab nånsin gjort ur trimmsynpunkt.


Escort RS turbo, liten bil som pinnar på helt okej. Det sitter nått slags mekaniskt sprut i dem så det går inte att chippa rakt av, men det går att ställa upp effekten, då går de riktigt bra!! Annars kan du hitta en fräsh 740 turbo för 10kkr, men den är varesig liten i storlek eller bensinförbrukningen :p


En 900 2 dörrars sedan, utan taklucka osv.....Denna bör du kunna lätta till 1200kg utan att du antränger dig alltför mycket. Det + ca 250 kusar ger dig ett mindre än 5kg/hk vilket är väldigt schysst.


köp den mazdan garanterat bästa för under 10k.obs köp för fan inte 740(satans container helvete)


Fan vad det luktar avundsjuka här. Den bästa bilen under 10k och som inte kommer att kosta dig en förmögenhet att äga är 740. Förbannad på folk som hört att andra tycker att 740 är en container och sen tycker de också de för de har en så jävla mycket bättre bil, men i själva verket har de aldrig kört eller ens suttit i en 740. Mazda slår ju Volvo hur jävla lätt som helst, vet ju alla. :angry: "obs köp för fan inte 740" Oj, vilka argument. Du är trovärdig, pôjka. "köp den mazdan garanterat bästa för under 10k." Då har du inte varit med om mycket, hade plastfarsan en gammel mazda som va JÄÄÄÄÄÄÄÄTTEBRA?






740 är HEMSKT dyra att äga, dom är även ganska dyra att köpa med tanke på ålder mil och rost. Dock är det hur enkelt som helst att laga dom när dom går sönder. Skulle inte köpt en 740 helt enkelt pga att bensinpriset redan är högt nog som det är kostar ju hur mycket som helst att tanka med min 900a, och den drar ändå runt 1.2 vid hårdkörning (för vem kör eco-driving? ) har en polare med en 940 gl, så som han kör drar den 2.2 liter milen.. Hur är det ens möjligt?? nästan omöjligt för mig att komma upp i dom siffrorna, och då har jag ändå en bra mycket snabbare bil.. hursomhelst, Köp en saab 900a lätta och billiga i drift samtidigt som dom sticker bra. Fast köp ingen om du inte kan växla ordentligt lådorna tål inte många misstag. för info om vad du ska kolla på en 900a inann du köper den kolla på http://www.900klubben.com/phpbb2/viewtopic.php?t=5969.


Om du vill ha en liten snabb bil skulle jag tagit den 323 som Matuniz länka till


Nissan Cherry Turbo -86,dock så kostade den 2900 http://www.blocket.se/vi/17734188.htm?ca=5_s EDIT:ta ingen volvo!!!!ocj ja,dom är dyr att äga!


Jo. Man kan trimma dem förbi 300hk utan några stora problem. Pengar är det enda man behöver Höja laddtrycket, etanolkonvertera och lite mer så är man snart där.


1.2 vid hårdkörning... å va e "hårdkörning" för dig då?


volvo 440 turbo tror jag är en rolig bil


Min mamma kör en 940 GLE (8v). Den drar 0.9. Samma motor som i 740 GLT. Inte alls snabb men antagligen hållbar.


Hitta en Fin 740 Turbo , dom går att få riktig Fjång i motorn och dom går att lätta mycket.. Och det är bakhjulsdrivet och det betyder att du kan ha 100gånger roligare än va du kan ha med en jävla framhjuldriven saab.. Försök att få fatt i en 740 Turbo 88b isåfall, för där ligger de nyare sprutet Ft istället för Et som är svindyrt att köra


som atrakor eller folkrace bil duger väl en 740turbo .men grabben ska ju ha en lätt och rolig bil å då är mazdan ett bättre val .och ja jag har haft en 740 var väl runt 18år och fattig men nu är jag "gammal" å rik så avundsuk på en 740 det är jag inte


Och hur länge tror du att den rishögen håller? Och när den går sönder, vad gör du då?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka