köpråd: ny bil till frugan med plåtcab..???

helloj alla kunniga.. nu e de att frugan är nästan klar med K-kortet.. och ny bil ska inskaffas.. de står mellan.. renault megan (cab) och peugeot 307 CC (cab) nu e frågan.. att jag aldrig ägt nån av märkena.. eller kört.. för mej e megane "ful" i interiören inte så illa som bil... 307an är bra o fin tycker jag.. motorerna som e aktuell är 2,0l.. på ca 140hk.. nån annan bil ni skulle rekomendera.. ett måste e plåtcab... och 4sitsig..



Svar på inlägget: köpråd: ny bil till frugan med plåtcab..???



bild


ser rätt liten på bilden


Nja jag är inte så mycket för franska bilar.. Även om inte Opel anses vara så mkt bättre så vad tycks om Opel Astra Twintop? Eller Corsa Twintop kanske? Dock är denna inte original:http://www.tuningnews.net/wallpaper/102 . opc-10.jpg


jo där ser man den va fin den me


Volvo C70 finns ju med 2,4 140 hk. Annars finns det snåla dieslar i samma hk-klass. För övrigt bättre bil än hittills nämda, dock stiger priset aningen.


Äh, varför dessa bärplockare till bilar? Slå på stort och köp henne en ÄKTA plåtcab... Annars är 307'an snyggast av dom nyare hemskingarna..


hehe den va bra men frugan ska köra en liten bil


jo tack priset stiger riktigt då vi har tänkt ca 150,000:-


Jag skulle ta opeln om den nu blev ett alternativ. Annars så vet jag inte






hehe, asså frugan får snåla. ser du har en 500 och T5. annars e ju en mazda en ricktig kvinno bil


skulle nog tagit en 206 CC


Varför inte en Tigra Twintop eller Nissan Micra cab?


Varför inte en Focus CC? Mycket nöjd med min, samma bil som Volvo C70 i grunden samt ett baksäte som faktiskt går att använda.


Har du kollat på 207cc? Den år betydligt modernare än 206an och 307an! Du får en 2007 för runt 150. Personligen köper jag aldrig franskt igen då det är plastigt och trist... Kvaliten känns inget vidare heller.


Provsitt baksätet om ni ska ha en 4sitsig för inte ens min 5åriga son får plats med benen i peugeot 200 serien. Jag kör escort 96a cab på vintern och jag tycker det funkar riktigt bra så provkör en bil med vanlig isolerad cab för det är inga problem som man tror så slipper ni låsa fast er vid plåtcab.


hehe frugan snålar.. hon håller i pengarna


åkay. ska det åka familj i bilen?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka