Köpråd Toyota supra mkiv

tja hade så småningom tänkt att skaffa mig en supra mkiv men vill veta lite mer om bilen först.. importerar förmodligen från tyskland eller england, nått speciellt man ska tänka på? skulle även vilja veta för och nackdelar med bilen? vet inte om ja ska ha singel eller dubbel-turbo, men turbo ska det va mycket tacksam för svar, tack på förhand mvh



Svar på inlägget: Köpråd Toyota supra mkiv



fråga på supra forum för bästa svar.. Men finns ett par själar här som kan osså, Goli t.ex.


Singel är ju eftermonterat vad jag vet. Snackat med en del som ångrar sig efter de valt automat så tydligen ska man ju inte välja det. Dock gillar väl inte jag automat i sig men när de väl köpt en supra som är automat ångrar de sig.


Som tidigare skribent sagt, sök dig till ett supraforum, för svenska forum så besök gärna www.supras.nu eller www.supramannen-racing.com. Alternativt www.supraclubsweden.se, dock kostar den sidan en slant. Eller så finns http://www.mkivsupra.net/ eller www.supraforums.com där det finns oändligt med fakta och supra kunniga, dock är dom på engelska men kostar inget i medlemskap. Om du ska göra ett importköp så är mitt första råd att ta kontakt med ett företag i sverige då man kan bli ordentligt blåst i både england och andra länder. Lycka till, hittar du en fin supra kommer du inte ångra dig en sekund.


tack så mycket för svaren ska kolla hemsidorna ni tipsa om nu..


Orginal kopplingen ska inte vara så bra fick jag höra av några försäljare när jag var ute och tittade på supra. och nu har jag en supra som orginal koppling har gett upp på.....


Ska du ha Vänster eller högerstyrd? japan, eurospec eller US spec? pmá om du undrar över ngt så kan jag tipsa om allt ang supran.


vad är det för skillnad på- japan, eurospec eller US spec??


hittar du en bra så kommer du inte ångra dig. kör på en med twins.


Eurospec är väl vänsterstyrd och US-speg med? Eller? Jap spec är väl höger.






sen skiljer det lite med torkarblad sitter åt andra hållet hehe... nä men kammar o spridare samt turbo skiljer dem åt. mer effekt i euro o us än japsen. nästan 50 hästar tror jag det är?


Mkt riktigt, fanns 4 varianter av supran, Euro-spec och US spec var vänsterstyrda medans UK spec och Jap spec var högerstyrda. Dock så finns det vissa skillnader mellan Jap spec bilarna och de övriga. Men som sagt allt finns att läsa på de hemsidor jag tidigare länkat.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka