Köpråd Opel Monza?

Har sökt på google, garaget & opelsportclub utan att hitta något bygge eller något liknande av en Opel Monza. Är det en opopulär bil? Tyckte den var ett bra typ exempel av en "poor mans AE86" och blev ärligen lite småsugen på en sån o Finns det något annat matnyttigt om denna modell? Rostar som andra oplar antar jag, men vad mer +/-?



Svar på inlägget: Köpråd Opel Monza?



Jag har en Monza, dock inte en Opel.


det finns väl inte Opel monza? har bara hört talas om chevrolet monza men jag kanske har fel


Har sett den, jävligt fin bil du! Bollen1986: Har har du ett fint exemplar http://i200.photobucket.com/albums/aa10 . CT0140.jpg


Fräna bilar, fattigmans AE86 nja jag vet inte, det känns som om en Monza är lite mer lyx så dom väger nog en del mer. Men om man lättar en Monza rejält och slänger i motor, låda och bakaxel från en 3000 24V så lär man ha en jäkla rolig bil sen En kompis håller på med ett sådant projekt, ska antagligen vara turbo på också men det verkar bli ett evighetsprojekt så vi får se vad som händer.


MilleN:Dom tankarna började snurra i huvet på mig ang. delar från en 3000 24V Han råkar inte ha en tråd eller bilder publicerade någonstans? Monzan ligger runt 1400kg men visst kan man få ner den en del. Fattigmans 86a var väl det att man får en monza betydligt billigare än en 86a


Hittade en nice projekt tråd http://totalcarlton.com/forums/index.php?topic=1570.0 Kanske kan inspirera din vän



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka