köpråd ang dvd i bilen

hallå har börjat fundera över dvd i bilen:P jag är riktigt sugen på en såndär när skärmen åker ut från cdn. max pris är vell 4 tusen som jag vill lägga ut. hellst så lite som möjligt bara grejjerna är bra å håller vad dom lovar. jag behöver tipps. langa upp i tråden ! //eddie



Svar på inlägget: köpråd ang dvd i bilen



Det närmsta du kommer den summan, är nog Audiovox hos BRL. Antar att det är hyffsad kvalitet på den. Om du "någonstans i Sverige" har nära till BRL, så gå in där och be dom demoköra en sån för dig.


Finns hur många som helst till det priset kolla tradera (ja dom säljer nya) eller googla. Har kommit sjukt många kina kopior.


En bra riktigt bra dvd är Denon 2910, Sån har jag. Har både dvi och hdmi ut


Hahahahaha åh fy faen, dagens garv införskaffat. Det tackar vi för För fyra lax kan man få en splitter ny JVC KW-AVX810 från USA. Jag köpte en sådan på ebay.com och med alla avgifter osv betalda så gick den på cirka 4000kr. Och BTW, sök i forumet nästa gång. Det finns med stor sannolikhet ett hundratal likadana trådar här på garaget



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka