Köpråd: Subaru/Skyline/Supra? 120-130k

Hej hopp alla glada garaget hängare! Jag har beslutsågest över mitt kommande bilköp och undrar om ni har synpunkter / tips. Bilarna jag lurar mellan är: Subaru wrx sti Nissan skyline Toyota supra prislappen kommer ligga runt 120 - 130k skriv för glatta livet! :p Kan tillägga att bilen inte kommer köras orginal. // -JockeP



Svar på inlägget: Köpråd: Subaru/Skyline/Supra? 120-130k



Personligen hade jag valt Supra för den är snyggast, ballast och mest lättrimmad Btw tänk på rubriken till nästa tråd, läs rubriksanvisningarna (ligger klistrade i varje forumdel).


Behåll Saaben istället!


Skulle ha kört på en Skyline, då får du även pengar över att trimma/styla och köpa nya däck då & då


Subban helt klart, finns det nått skönare ljud än från boxer 4an ?? 4WD e ju inte fel heller Och så e den förbannat snygg. Ska själv köpa en till våren


Har du någon aning om hur mycket effekt du har tänkt köra ? Kommer du köra bana etc ? Har ägt en R33 GTS-T och de är riktigt trevliga att köra.Du får ju en riktigt fin GTS-T för dom pengarna Men ska du plocka ut massor med HK är en supra "tåligare".


Jag lägger min röst på Supran. Mest för att den är mest trimvänlig av de tre (om vi talar om Mark 4 då), åtminstone enligt vad jag har läst till mig och hört. Originaldrivlinan ska palla 1000hk, och motorn är till och med driftsäker på 500 hk utan att man ens behöver öppna den! Någon ska ha bänkat över 800hk utan att ha plockat isär och uppgraderat kolvar och liknande. Bara turbo, insprut och sånt behövdes bytas, vilket har gjort mig mäkta imponerad av hålligheten. Då är ju detta bara sånt jag har hört, men även äldre Celica Supra (Supra MK2) var väl en riktig slitvarg i rally och backrally, enligt morfar min som har hållit på mycket med sånt. Fast ska jag vara helt ärlig så är. och har länge varit, min drömbil en R34 GT-R V-spec Nür. Men jag vet inte, den ligger nog inte i 120-130k ;P WRX STi verkar inte vara trimvänliga alls, växellådor med undermålig kylning och annat... samt hemskt dyrtrimmat och dyrlagat vid ras... Fast dom ligger som en jävla macka på vägen, och så har du ju 4wd då. Om du inte kör på en Skyline GT-R så är den ju enda alternativet Och så boxerljudet... det är ju rena porren att höra! Jag skulle nog säga Supra jag!


R33 GTR i bra skick, går att få för runt 130! Eller en R33 GTS-T med massa godis på Var inte rädd för att åka över till england om du ska köpa supra eller skyline, prisläget är ett helt annat där! Mvh Erick


Ska du köpa Skyline GTR eller GTS-T?


Subban, boxer boxer boxer, knullar i öronen det!






Röstar också på Supra i det här fallet, klart mer lätt trimmad och billigare att trimma. Varje nisse och hans mormor har ju en Supra idag.


Jag måste flytta p.g.a. nytt jobb! Ta min!


Dålig Kylning på Lådan? Är det nått du hört från en kompis kompis eller? Själv Hade jag valt antingen WRX STI eller en GTR.


Känner mej lite partisk till en bil ja gillar och tycker du borde rösta på SUPRA!


Svårt val alltså. Jag står själv i valet mellan Supra och SKyline ifall jag skulle byta bil.


skaffa dig en Golf r32


Skyline. Subarun känns inte som en rolig bil


Skyline om det är en GTR... annars Supra skitfin bil oavsett om den e tokvanlig ^^


Var hittar du en WRX STi för 120-130k???


Haha fan, tänkte just det. Nog för att det finns en del 02'or för runt 140k, men någon nyare än det ligger närmare 200k.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka