"Köpråd" JBL GT5-10 vs Pioneer TS-W257D4 10

Hejsan alla därute ! nu är det så att jag har lite beslutsångest. vet inte vilken av basarna(skall köpa 2st) jag skall köpa, är ute efter 2st 10" som får högst kosta 900kr styck och har fastnat för dom jag nämnde i rubriken, dom ska drivas av ett SPL DIG-1450 Class D. så snälla hjälp mig med vilken av basarna jag ska välja : ) Ni kan även tipsa om andra bra 10" för den slanten. Allt ska sitta i en volvo 740 P.s jag lyssnar på näst intill all musik.. allt från in flames till eminem /mvh adam



Svar på inlägget: "Köpråd" JBL GT5-10 vs Pioneer TS-W257D4 10



jag e ingen stjärna på basar och så.. men hag själv har ungefär den pioneern du tittar på fast 12" och jag tycker den e kanon bra.. men finnns säkert bättre.. men ja rekomenderar pioneers iallfall..


Jag är ingen MDS fantast men får ändå säga X-MAX10, en väldigt underskattad bas, ligger numera på 899:-. Tror knappast du skulle bli besviken, spelar bättre än Pioneeren.


Köpt JBL GT5 fast 12". 2st, grymt nöjd


slog till på några par jbl gt5-10 för ett tag måste säga dom prestera mycket bra för sitt pris som sagt grymt nöjd;)


jbl eller http://www.carbonize.se/shop/product_in . cts_id=264



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka