Köpråd!!

Hej! Fyller snart 18 så ska man skaffa bil å så...... Vill ha en bil som har stuket halvkombi/sportkombi:Honda civic Golf Seat ibiza cupra sport m.m Farsan vill att ja ska ha en audi men ja har hört att deras motorer är klena??? Mest intresserad av en honda civic men farsan tycker de e ett rostobejekt? Fördelar nackdelar? mellan 10 000-30 000 kr Någon som har något annat förslag?? Behöver inte vara skit fin utan ska små styla den själv! Någon som vill hjälpa en hjälplös ungdom??? ///Anton Tråd låst pga dålig rubrik. Läs gärna reglerna så förstår du. http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=rules /Mvh moderator som låser trådar i sömnen.



Svar på inlägget: Köpråd!!



Om du använder sökfunktionen så hittar du 100 tals trådar i ämnet. Ta också en titt i forumreglerna så blir din tillvaro på garaget roligare.


jag har gjort de men inte funnit det svar ja vill...


Vill du ha en rolig bil för 30k tycker jag att du ska satsa på en Civic Vti eller en CRX VT om du hittar ett fint exemplar för 30k, t.ex. --> http://www.blocket.se/vi/16759769.htm?c . amp;last=1 Bara att leta runt, du hittar nog något till slut..


civic är väl inte något rostobjekt det är ju en plasträser va gör lite rost på en förstabil då...


Såg den här på blocket de känns för billigt:/ http://www.blocket.se/vi/16506589.htm?ca=17_s


Tycker den ser skit fin ut!! Lite färg o styling Men motorn?? 1.4 liters är den klen?? Hur många hästar ligger dom på? Något att satsa på? Kan man sätta i en vtec motor?


Är väl bättre att skaffa en som redan har vtec då för de lär ju inte bli någe billigare om du ska byta motor


Ja den är säkert fin, min civic kostade nästan det samma och den är jättefin. Men om det ska vara civic ska det vara årsmodell 92-95 Jag skulle köpt en civic då den är snygg (enligt mig), billig i inköp/försäkring/bensin/reservdelar, lätt att styla, går bra då den väger så lite mm Nackdelen är att den är långt ifrån säker, de knölas som colaburkar om du krockar, jag blev påkörd av en volvo, den tappade nummerplåten men min civic blev helt inmosad i sidan. 1,4 liters har jag ingen aning om hur många hästar den har då det inte finns någon civic med 1,4 liters. Det finns 1,3 på 75hk, 1,5 på 90hk, 1,5 med Vtec på 90hk, 1,6 med Vtec på 125hk och en 1,6 med Vtec på 160hk (det är VTI) men alla går bra eftersom bilen är så galet lätt, runt 1050kg, VTIn är dyrare och går upp över 30k men den är sjukt snabb pga power to whait. De varvar även extremt högt, vilket också är kul. Jag tycker den är att satsa på, jag har haft två och eftersom min nuvarande är mosad så ska jag köpa ny bil och det blir antagligen en ESI 125hk modellen. De är billiga att styla och är kul att köra. Innan min blev mosad var jag påväg att hänga i en Vtec men den sålde jag efter olyckan istället. Så ja det går, det ska inte vara så svårt, själv skulle jag få hjälp av en vän. Bestämmer du dig för att köpa civic så är det bara att höra av dig om tips kul med civicare.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka