köpråd: Ps3 eller Xbox 360

Är sugen på nått nytt och vet inte va ja ska välja.. nån som vet nått positvit/negativt om de båda ?



Svar på inlägget: köpråd: Ps3 eller Xbox 360



Nintendo 8 bits=) Nej men ta Ps3.. BluEray FTW


Jag köpte en elite o e skitnöjd, ok den har inte blueray, men de e väl en spelkonsol o ingen filmmaskin? Jag tycker oxå att spelutbudet e större på 360in mer begagnat oxå för den delen, plus att LIVE e ju grymt bra, kan lätt spendera ett par timmar på o spela med andra. Nackdelen är att det kostar ca 200:- för 3 månader, de ska vara gratis till PS3 har jag hört, men jag tror inte de e lika aktivt på deras nätdel. Har hört ev rykten om att det kommer en xbox med blueray till julen om man nu absolut måste ha det. Som gamal PS lirare måste jag oxå erkänna att efter ett tag tyckte jag handkontrollen på xbox e bättre...


Köpte med ett elite i vintras e super nöjd med den. Sjysst spelutbud och tillbehörs utbud. Riktigt sjysst bild i full hd (1080p) Kan inte säga mer än KÖP! Gillar inte PS3 äckliga handkontroller, plus att elite har 120gb hddd istället för PS3 40gb. Om du inte köper begangnad 80gb. Men det är väl en smaksak


Har haft xbox . Men nu har jag Ps3 , tycker att Ps3 är mycke bättre . mindre dosor väldigt lätta . Grymt bra grafik och allt . Ps3 tycker jag du ska köpa .


Jag har alltid kört på playstation, men är väl mestadels en smaksak antar jag... jag är iaf supernöjd med ps3:an, kollar en del blu-ray så för mej var det som sagt inget snack En annan fördel med playstation är om du vill spela online så är det gratis, till xbox kostar det pengar... dock ingen större summa men ändå hoppas du hittar det som passar dej bäst... / Niclas


PS3! Mer optimerad för framtiden Sedan pallar jag inte 360-kontrollerna.


Fördelar PS3 Motsvarande X360 Inbyggt trådlöst nätverk - addon till 360 kostar ~800 Dosorna är laddningsbara, - addon till 360 kostar ~150:- per dosa Bluray samt dvd upscaling - döda formatet hd-dvd(addon) samt saknar upscaling Tyst - Låter som ett mindre industriområde Gratis onlinespel - Månadskostnad för onlinedelen Så det är rätt mkt som talar för ps3'an. Och de fanboys som tjatar om att ps3'an är så dyr, utrusta eran 360 med samma addons som ps3 har som standard så blir den t.o.m dyrare i slutändan, sedan som grädde på moset så får man betala för onlinedelen ~100Kr per månad så en Ps'3 är helt klart billigare i längden.


Jag har bägge, använder aldrig 360it, den låter på tok för mycket. Axor: Skulle 360 komma med blue-ray lär den vara dyr då MS antagligen får casha upp en del licenspengar. Sen är det inte "spelkonsol" längre, det slutade på ps2/xbox-tiden då de blev multimediamaskiner, så jo, blue-ray spelar stor roll. Sen, någon använde 360 elite´s 120gb hdd som fördel. På ps3 kan man byta till större hdd, hur stora 2,5" nu är, 500gb? Utan att garantin påverkas. Medans 360it bara kan använda sig av originalstorlekarna som kommer från fabrik, och det kostar garantin att byta.


Köp PS3. Det kommer komma grymt mkt bra spel som enbart kommer släppas till PS3 snackas det om. Det låter ingenting. Kontrollerna är grymt mkt skönare enligt mig. Du kan byta hårrdisk utan att garantin ryker. Behöver inte byta batteri på kontrollerna. Mkt mer "kvalitetskänsla" på hela konceptet enligt många. Enda som talar för Xbox är följande.. Senaste Ace Combat spelet (stridsflyg) släpptes bara till krysslådan och kommer inte på PS3. Så, gillar du inte stridsflygplansspel, så köp PS3.






Ja och vad kostar en 2.5" 500gb hdd ? Den e ganska dyr, om du ska ha en bra som inte låter som ett flygplan


Playstation 3 för allt i världen! Tillsammans me Sony KDL Full HD så får du grym bild!


360 hdmi premium 20gb = 2500kr 360 elite 120gb = 3000kr =500kr för 100gb = 5kr/gb PS3: 200gb hdd = 500kr = 2,5kr/gb 500gb = 1800kr = 3,6kr/gb Du får rätt mycket mer utrymme för pengarna du lägger på hdd hos PS3.


Ungefär 2000:- Och nej dom låter inte ens i närheten av en x360 oavsett om du skulle ta den sämsta skitdisken som finns.


Isåfall har du nog inte hört en budget hdd. Och NEJ mitt 360 låter INTE köpte ett ställ till den för att den stod bättre och i det stället fanns 2 fläktar dom kyler så bra så att fläktarna i boxen inte går igång ens. Så det låter inte ett skit.


Jo jag jobbar med datorer varje dag och jag vågar påstå att det finns ingen modern hdd för konsumentbruk som låter mer än en omoddad x360. Sedan om du satt din i ett ställ som avbelastar standardfläktarna hör inte riktigt till saken.


Jag kan rekomendera en ps3, grafiken är helt outstanding plus att du får en bluerayspelare med "på köpet" mkt genomtänkta onlinefunktioner med!


Ps 3!!!!


Man kan ju köpa en converter till ps3 för att sätta in vanliga 3.5" hdd annars om man tycker 2.5" låter för mycket/är för dyr.


Jag jobbar som it-tekniker och jag vet om att köper du en budget hdd så låter den, har precis köpt en för privat bruk till en av mina datorer. Det hör väl visst till saken för alla som gnäller på 360 kommer med argumentet att den låter mycket, men det stället kostade 100kr så det håller inte riktigt o gnälla på det.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka