Köpråd 200sx S13

Ska köpa mig en "leksak" då jag får utslag om jag inte kör bakhjulsdrivet sen har en gäng polare 200sx S13 så det gör ju inte saken bättre. Hur som helst så tänkte jag höra vad som är värt att ge för en 200:a? Ska eventuellt kika på denna om den finns kvar: http://www.garaget.org/?car=76512 Chip steg 2 -Laddtryck ca 1,2 bar -Större och bättre turbo (Mitsu TD04HL-16T) -Öppet KN filter -Rostfritt 3" avgassystem från turbon från Uppsala avgasteknik. -Större intercooler (saab 9000 2,3 turbo) -Uppsvarvad LMM (49,5mm) -440cc spridare (från nissan skyline) -Ställbar bränsletrycksregulator -Effektivare bränslepump (Bosch) -Öppen dumpventil återcirkulerande på bilden (forge motorsport) -Lättat svänghjul (ca 2kg) -Starkare tryckplatta med org lamell blir mer lättkörd då. Exteriör och interiör:-H&R 40 mm sänkningsfjädrar -17" fälgar med 215/40 hankook ventus sport k104 med bra mönsterdjup -Vita blinkers i front och sidor, rödtonade bak -Vita mätartavlor med röd bakgrundsbelysning Det är spec på den. Har varit i kontakt med killen som har den och den har ej varit vinterkörd på många år och motorn har ej varit renoverad vad han visste. Den har gått 13xxx mil och han begär 45K för den. Är den värd de pengarna om den är i det skick som bilderna visar och allting fungerar och låter som de ska givetvis? Tacksam för era åsikter.



Svar på inlägget: Köpråd 200sx S13



Jag tycker att 45k låter mycket


Fråga dina polare som själva äger likadana bilar.


Lät inte så dumt ne


Jo förvisso men deras är inte i samma klass om jag säger så... Den ena köpte sin för över 80K för 3 år sedan med en hel del godis och den andra köpte sin smälld för 25K för 2 år sedan, också den med en skaplig maskin. Så de har ju inte koll på vad man bör ge i dagens läge...



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka