Köpråd Audi

Velat på länge nu angående bilköp och behöver en liten push. Var inne på Audi A4 1,8t men blivit skeptisk till dom pga rykten om krångel och allmänna småfel. Kör just nu en Audi 80gte -85a tills vidare som alla klagar på men jag älskar att köra den och gillar Audi så jag håller mig kvar där ett tag till. Prisklass ligger mellan 25-40 tusen. Varit helt inställd på sedan men ändå spanat på Audi coupe 20v årsmodell 90-92 och tror att dom kan vara roliga. (citerar min bror: "småtjejer ryms alltid i baksätet") , någon som har en sån eller kört som kan ge lite feedback? Hört att dom ska vara ganska pigga och när jag kör mest inom stan vill jag lägga fokus på att ha bra acc när man ändå bara kör från rödljus till rödljus. Hur är dom om man ska fundera på att styla? Kom gärna med andra förslag också! Försäkring, bränsleförbrukning osvosv bekymrar mig inte alltför mycket, vad ska man lägga lönen på om inte bilen... Tackar för svar på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd Audi



Hm.. rykten är väl som alltid... rykten. De jag känner som äger en a4 1.8t är väldigt nöjda..


Min är tillsalu! Den går fruktansvärt bra! Och 5-cylindriga motorn är nog den bästa Audi gjort. Så bra att volvo köpte dom. Och med stressfläkt så är den en nackvridare



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka