Köpråd: Nissan 200SX S14 eller Volvo S40 T4?

Hej, jag ska snart köpa en andrabil och Turbo är ett krav. Har fastnat för både 200SX S14 och S40 T4. Vad ska jag välja? Alla tips och ideér är jag tacksam för



Svar på inlägget: Köpråd: Nissan 200SX S14 eller Volvo S40 T4?



Jag hade gått på S14, går att skrämma bra fart på dem med en relativt billig peng. Sen så är det ju alltid kul med turbo och bakhjulsdrift..


det var iallafall en jävla skillnad


Jo jag vet, men gillar S40 T4 när dom e stylade, men S14 är också riktigt fina.


S14 måste väl nästan vara roligare? Sen e väl dom lättare att trimma?


Jag har en S14a till salu som kanske kan vara intressant? http://www.blocket.se/vi/16799471.htm?ca=7_s mvh eric


Jag hade valt Nissan 200SX S14 Kul med turbomotor och bakhjulsdrift Ganska lätt att trimma också så satsa på den bilen, grabben //Sam


Kanske lite långt att köra... Men den såg riktigt bra ut


Jo en s14 får lätt min röst med, tror den är billigare i försäkring med än en T4a. Och dom är ju myyyycket finare men framför allt har dom inte felhjulsdrift.


s14 så klart turbo och bakhjulsdrift kan det bli bättre kombination






Hoppas du menar s14a. S14 gen1 ser ju ut som mormors primera...


S14 utan o tveka turbo och bakhjulsdrift,kan inte bli bättre ju..


Hade nog valt en s14, även om s40 t4 är en väldigt trevlig bil det med som jag rekomenderar på alla sätt


Va de en fråga eller? S14a för allt i världen!!


säger lätt S14 jag med.. utan att tveka... en andra bil ska väl var en busbil/ren sommarbil... bakhjulsdrift coh turbo e underbart... underbara e dom..


Det är klart att du ska välja en Volvo. Trygg, säker och lättmekad. Alla delar är billiga till en Volvo. Nissan är japanskt skräp, och det vet vi alla alla: japanska bilar går alltid sönder och man kan inte meka med dem själv. Det blir dyrt. Sedan är Volvoverkstäderna mycket bättre än Nissans. Inga köer, trevliga mekar, låga priser. Volvos verkstäder har allt som en Nissanverkstad inte har. Nej Volvo. Svensk, robust kvalitet! Sedan vet ju alla att Volvo verkligen satte pricken över i med V40/S40 modellen vg design. Snygg! Jag skulle satsa extra på en V40. Vad smäller väl högre i grannskapet än att ha en Volvo-kombi. "Volvos värde varar"


S14 självklart.


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, du måste ju vara helt blåst eller någet "Japanskabilar går allti sönder" Ajo heller hur....Har du äns körkort pojklilla......Varför välja en Gobbabil när man kan köra runt å busa me en sportig bakhjulsdriven, turbomatad S14!


Fortsätt fortsätt!


Är inte S40 byggd i Belgien eller nåt sånt? Hoho



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka