Köpråd: Volvo S40 2.0T

Då var det dags för ny bil. Jag var och kollade på en Volvo s40 2.0T -00 som såg jädrigt fin ut. Men då undrar jag finns det något kännt problem med dessa bilar eller med volvo överhuvudtaget förutom att dom drar mycket soppa? Ni som har en s40, har ni haft något problem, eller är det något som ni vet man bör kolla efter. Det jag vet om det är att det är 2:a ägaren, första var bilia, den har gått 11 tusen, nybytt kamrem, inga problem med den, fyll service bok och den är skattat och besiktigad.. Hjälp uppskattas!! Mvh JOOOOOHAAAAAAN!



Svar på inlägget: Köpråd: Volvo S40 2.0T



Är helnöjd med min s40, passar bra ihop med 2,0T motorn. Har kört ca 3000 mil utan några som helst problem sen jag köpte den begangnad -06. Bränsleförbrukningen ligger på runt 0,9l/mil vid blandad körning, vid extremt "lungna pendlingsmil" kan den komma ner i 0,8l/mil. Lycka till med bilköpet .)


brors v40 den tar ca 0.8 billigt attköra den enda är att den känns ostabil i högre hastigheter som upp i 200 ..


de dricker inte mycket ? min drar max 0.8 om man inte blåser fullt hela tiden. de är en bra bil, vindkänslig dock men vad gör de när den är så bekväm ändå.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka