Köpråd bil, prisklass 50'000:-

Skulle vilja få lite tips på bilar me bra kräm i och hyffsat billiga i försäkring. Tack!



Svar på inlägget: Köpråd bil, prisklass 50'000:-



bilar med bra kräm är inte billiga i försäkring


Sant, men nån bil me kräm då?


Saab 9000 aero. Trevlig bil till vettigt pris. Lr om du får tag i en s6 95-96..


s/v40 t4. skriv gärna vad för typ av bil du söker. kombi, sedan, minibuss osv....


Tjaa, sedan vore ju trevligt... Det har lutat mkt åt S40 T4, men saab 93 och 9000 aero lockar oxå. Riktigt dilemma asså. Bmw är ju rätt fina bilar men vi har en i familjen så varför ha två? Audi S6 är inte dem typ extremt dyra?


v40 2,0t kostar runt 6 tusen i helförsäkring per år, har 160 hk men lätt att trimma dessutom. och av egen erfarenhet är de en bil som är bra.


Jag skulle satsat på en S40 T4 eller 2,0T, de har ganska bra drag original speciellt T4an och om inte det räker så finns det billigt trim till de. Mvh Jojje


Får en skapligt fin 9000 aero för dom pengarna o dom erbjuder mer körglädje än de flesta S40s osv + du når lätt 400 driftsäkra hästar för en liten peng under 20,000kr



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka