Bilköp - vilken bil?

Funderar som fan på vad för bil jag ska köpa, vill ha en lite sportigare bil. får kosta runt 20-35tkr. Dom jag funderat på är Celica, Eclipse.. även kollat på 200sx men hittar ingen bra i den prisklassen.. kom med förslag på fler bilar som "liknar" dom jag nämt.. något sportigare än orginalbil om man säger så..



Svar på inlägget: Bilköp - vilken bil?



sööööööööööööööööööööööööööööööööööööök


toyota supra mk3 har du! lätta den och chippa & höj litte laddtryck så har du en xtra rolig bil


vad vill du att jag ska söka på? startar ju tråden för att jag inte vet vilken bil jag ska söka på..


http://www.blocket.se/vi/15728273.htm?ca=2_s


men sök på forumet. det måste ju finnas 50 sånna här trådar med bilar ifrån 500hundringen upp till bilar för 200k


tycker inte man ska behöva söka på liknande trådar när det gäller köpråd... Jaaack har ju förutsättningar, prisintervall mm. som andra kanske inte har. förslag då: E dålig på det här prisintervallet men förslår en calibra


Kollat nåt på Audi S4 92-94? 2,2liters turbofemma på 230 hkr orginal, 270 me chipp... Flyttar ju på sig iaf... Är väldigt fina bilar att åka i, sitter otroligt bra i dom, känns att de är en välbyggd bil.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka