Köpråd Audi S6 -00

Jooho. Jag spekulerar lite på en Audi S6 Avant 4.2 V8 Quattro med tiptroniclådan. (2000) Någon som äger en liknande och kan ge lite tips på vanliga fel, vad man ska kolla efter och hur de är att äga. Bilen har gått 14.000 mil och verkar vara i toppskick, italienimport. Skall eventuellt byta bort Clion till en familjekombi med lite klös i tänkte jag. Gärna snabba svar då jag behöver bestämma mig illa kvickt. Mvh.



Svar på inlägget: Köpråd Audi S6 -00



KIka in på www.nordicaudi.com och sök. Där finns ALLT du kan behöva veta.


Inga direkt stora problem på dessa bilar. Kombiinstrumenten kan strula lite. Sekundärluftsystemet med torkade slangar kan ge motorfelkod men är lätt åtgärdat. Vid 12.000 mil skulle stora servicen vara gjord med kamremsbyte. Den är ganska dyr så se till att den är gjord. Byt gärna olja i växellådan så fort du får bilen för att vara på säkra sidan... Annars är det bara att tuta och köra...


Trevlig att den är såpass problemfri Stora servicen är gjord, och det är nya bromsar runt om. Nån som vill köpa en clio..?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka